Fes Time kat Muo

Entry Rojak
First time beraya di “Kampung Baru”. Kat Muar, Johor; tp skang area rumah mertua di panggil Ledang (sbb dah terbahagi 2 daerah). Kat sini suasana beraya sampai raya ke-3 masih terasa. Semua berpakaian lengkap sampin boleh kita tgk sampai raya ke-3. Suasana kampung masih maintain, indah permai..damai sejahtera.

Pelita keliling kampung boleh kelihatan. Hijau masih byk kat sini, parit2 kiri kanan ada. Best kalau buat outdoor kat sini. Rumah kampung yg “original” byk lagi kat sini..mmg cantik2..

Tapi entry kali ni aku letak gambar merepek je. Especially beraya dgn kambeng2…haha

Advertisements

~ by 1ldk on September 25, 2009.

6 Responses to “Fes Time kat Muo”

  1. hahahkiut sgt gamba kamben sekor tu..

  2. wow!!!!anak2 ayah semakin bertambah…

  3. salam syawal faizal & nida..maaf zahir & batin
    wah..gambar & kaler yg mantop…;)

    • thanks bro sam!

      p/s : kawan2 ni lah photographer masa aku majlis aku kat perak..hehe (promote2)

  4. hhahahahhaha..bestla dapat raye ngan kambin2 yah..ngeh3..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: